Фотоловът - чудесна алтернатива на класическия лов

Фотоловът, чрез заснетите и съхранени във фотографии невероятни авантюристични преживявания, предоставя възможност за създаване на увлекателни фоторазкази, а резултатът носи радост не само на самия фотограф, но и на доброто настроение на публиката. Понякога уловените непринудени кадри, от жизнения цикъл на дивата природа, са уникални моменти от късмет/време/място, които могат да имат стойността на шедьовър. Тези шедьоври понякога добиват слава, след като са споделени на широка аудитория чрез участие в конкурси, споделени с тематични издания за дивата природа или отпечатани и окачени във формата на картина. Просто създайте нещо красиво.

За да правите снимки на дивата природа, имате нужда от специално оборудване: туристически дрехи (подходящ за сезона камуфлаж), обувки, репеленти и разбира се, добро оборудване. За да доближим максимално усещането ви за лов, ще ви въоръжим със специална окомплектовка на Фотоснайпер. Добитият от него, без изстрел, трофей е различен – жив и запечатан на фотография.

С помощта на нашите ловни водачи, начинаещите фотоловци ще могат да овладеят технологията на процеса, да се доближат до обекта на снимане и да направят страхотни снимки. На територията на ДЛС Кормисош се среща Благороден елен, Елен лопатар, Сърна, Муфлон, Дива свиня , Дива коза, Глухар. От хищниците Кафява мечка, Вълк, Лисица, Бялка, Златка, Язовец, Видра. Тук можете да увековечите, с предоставеният от нас Фотоснайпер, голямото разнообразие от дива и непокътната природа на част от Преспански дял на Западни Родопи.

За повече информация или резервация